Mostrando los resultados de 1 a 10 de 385

01-01-2021 Adhesión comercios Targeta d'Alzira

El plazo para formalizar la adhesión estará abierto mientras la campaña permanezca activa.

Los comercios que se adhieran a la campaña se publicarán en los medios anteriormente expuestos.
La inscripción será gratuita y se realizará en la Agencia para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) del Ayuntamiento de Alzira.

18-11-2019 XIX CONCURS ESCAPARATISME

El concurso consiste en premiar el escaparate mejor decorado, estableciéndose categorías diferentes de premios, y otorgándose once.

Primer premio: 800 € Segundo premio: 500 € Tercer premio: 300 € 2 accèsit de 150 € Premio “Ingeni” de 150 € Premio “Gràcia” de 150 € Premio "Decoración tradicional" de 150 € Dos Premios Votación Popular en Facebook de 150€ Premio "d´Alzira la taronja" de 150 €

La inscripción al concurso es gratuita. Las solicitudes se realizarán a través de nuestra página web rellenando un formulario: https://www.idea-alzira.com/escaparatismo. Y para participar en el concurso de Facebook, mandar las fotos al correo: comunicacion.idea@alzira.es

08-11-2019 CURSOS DE GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANCES

Este mes de NOVEMBRE donaran inici els cursos per a pimes i emprenedors d'"Introducció a la Gestió Empresarial" i "Finances per a No Financers" a IDEA Alzira amb els següents continguts:

 

  1. “Introducció a la Gestió Empresarial" realitza una introducció al coneixement dels principals indicadors, eines i estratègies de gestió, així com d'eines informàtiques de control de gestió empresarial que tot empresari té al seu abast. Este curs està enfocat principalment al desenvolupament pràctic amb eines informàtiques i l'exposició i resolució de situacions habituals en la gestió empresarial.

Dies 19, 20, 21 i 22 de novembre de 2019. Horari: De 10 a 11.30 h.

 

  1. “Finances per a No Financers" està orientat a la difusió de coneixements bàsics en finances personals i professionals, el sistema financer espanyol i de les eines financeres quotidianes utilitzades de manera generalitzada tant a nivell personal com professional.

Dies 26, 27, 28 i 29 de novembre de 2019. Horari: De 10 a 11.30 h.

 

Més informació i inscripcions a: https://ideaalzira.wixsite.com/idea/formaemprenedors-val

 

O remetent un correu a creacion.empresas@alzira.es - IDEA 96 245 51 01

31-10-2019 JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 2019-2020

Amb estes sessions busquem ampliar la formació i els recursos de què disposen els desocupats per a reintegrar-se en el mercat de treball, així com oferir un major suport a aquells que pensen a desenvolpar la seua pròpia idea de negoci.

OBJECTIUS:

1.Canalització de la informació de manera clara i eficaç

2. Facilitar la interacció dels usuaris

3. Millorar les habilitats i recursos disponibles

4. Coordinació d´accions amb altres institucions i organismes dins del mercat laboral

01-08-2019 OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials. En què consisteix l'ajuda? L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials: El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web: https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020. BENEFICIARIS: Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019. Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH": Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch". La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat. La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts. A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria. Volem fer-te visible en 2020. Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge. Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

01-08-2019 OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU

Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

En què consisteix l'ajuda?

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de  dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials:

El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web:

https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas


IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020.

BENEFICIARIS:

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019.
Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys. 
 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH":

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

Volem fer-te visible en 2020.

Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge.

Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

27-02-2019 FORMAEMPRÉN V EDICIÓN

Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

#FormaEmpren s'organitza a través de 6 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

-Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


-Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


-Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

 

L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

 

Descripció del programa:

El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

•        Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 25 de març

•        Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa. 26 de març

•        Sessió 3.Com faig el meu pla econòmic i financer. 27 de març

•        Sessió 4. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte. 28 de març

•        Sessió 5. Tutoria de l'emprenedor. 29 de març

•        Sessió 6. Presentació de projectes. 3 de abril

La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

https://www.idea-alzira.com/formaempren

 

Termini presentació fins al divendres 22 de març

PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

05-02-2019 PASSOS DE CONFIANÇA...COMERÇ DE PROXIMITAT

Els passos de vianants d’Alzira cobren vida amb “Passos de confiança, comerç de proximitat”, la nova campanya comercial de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA.

 

Sota els teus peus podràs descobrir el comerç local des d’una altra perspectiva amb missatges als passos de vianants que et recordaran que el comerç local està a prop de tu.

 

Perquè caminant per Alzira arribes al teu comerç. Troba la teua!